Treninzi sportskog penjanja za djecu

PDFIspis

Penjanje djeca 02I ove godine Sportsko-penjački odsjek HPD "Mosor" organizira za djecu osnovnoškolskog uzrasta treninge sportskog penjanja.

 

 

 

 

 

Penjanje je nesumnjivo izvrsna alternativa provođenju vremena pred kompjuterima, a penjati se može tijekom cijele godine neovisno o vremenskim uvjetima. Na taj se način djeci pruža mogućnost učenja i razvijanja vještina komunikacije, povjerenja i samopouzdanja kroz sport koji je pod konstantnim stručnim nadzorom vrhunskog tima stručnjaka.

 

Sportsko penjanje osim što poboljšava ukupni mišićni tonus i opće motoričke vještine nogu i ruku, istovremeno razvija koncentraciju, fokus (mentalni i fizički), fleksibilnost, ravnotežu, koordinaciju i psiho-fizički fokus. Psihološki, uči vlastitim granicama, uči se suočavati sa izazovima i nositi sa vlastitim strahovima, a povrh svega uči ispravno usmjeriti svoju energiju. 

 

Treninzi i upisi su u našoj boulder dvorani na Mertojaku, na adresi Doverska 33 (atomsko sklonište pored OŠ Mertojak) svakog ponedjeljka, srijede i petka od 19:30 do 21:00h.

 

 

Sve dodatne informacije možete dobiti kod voditelja i trenera prof. Ante Đapića na 091/794-9515.

 

Penjanje djeca