Redovna skupština HPD-a Mosor

PDFIspis

 skupstina-01

 

U srijedu na lako pamtljiv datum 24.04.2024.g. u prostorijama FESB-a održana je redovna izvještajna skupština društva. Nakon utvrđenog kvoruma predsjednik društva Ivica Sorić otvorio je skupštinu i minutom šutnje iskazao počast svim preminulim planinarima i prijateljima.


Uslijedila su izvješća o radu sekcija iz kojih se mogla vidjeti bogata aktivnost ovog našeg velikog i raznolikog društva i ljubav koju svi zajedno nesebično dajemo za njegov razvoj naprijed. Zatim su uslijedili financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora, te suda časti i izvještaj o planu rada u 2024. godini u koju smo već zagazili.
Potvrđene su i sitne izmjene u statutu i pravilniku suda časti koje su mjesec dana bile na javnoj raspravi, a sve kako bi rad društva bio još lakši i kako bi se što kvalitetnije pripremili za veliku feštu dogodine- obilježavanje 100. obljetnice.

 

Hvala svima koji su došli, a POSEBNO članovima/volonterima (njih 200-njak) koji su u 2023. godine za ovo naše društvo odvojili skoro 15 tisuća volonterskih sati rada.
U te sate se ubrajaju dežurstva u našim objektima (Lugarnici i pl.domu), sudjelovanje na radnim akcijama, vođenje izleta i pomaganje u vođenju/radu društva.
Kad se male ruke slože sve se može.

 

Fotografije: Žana Hrkać, Marija Prančić, Ivana Radonić

 

skupstina-02

 

skupstina-03

 

skupstina-04

 

skupstina-05

 

skupstina-06

 

skupstina-07

 

skupstina-08

 

skupstina-09

 

skupstina-10