Sridom u Mosora

PDFIspis

cvjetna-01

 

U srijedu je u našim prostorijama bilo veselo. Prvo je prigodnim riječima predsjednika Ivice Sorića, dopresjednice Sonje Nikolin i autorice Đurđice Milosavljević u 19h otvorena nova izložba fotografija "Cvjetna raskoš Mosora" na kojoj su prikazane brojne biljke na koje možete naići planinareći po Mosoru.


A zatim je u 20h počelo zanimljivo predavanje naše gošće Antonije Mihaljević Antula iz Šibenika koja je podijelila s nama svoja iskustva i savjete o sadnji vrta, uzgoju organske hrane i životu po načelima prirode. Hvala Đurđici i Antoniji na zanimljivoj izložbi i predavanju!


Izložbu možete pogledati u radnom vremenu tajništva (uto/sri 17-21h; čet 10-14h), a iduće srijede dođite na zadnje predljetno predavanje u ciklusu "Sridom u Mosora". Sa predavanjima nastavljamo u jesen, očekuju vas brojne zanimljive teme, a ako i Vi imate kakvu priču koju želite podijeliti s nama javite nam se u tajništvo ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
posjetite nas na: www.hpd-mosor.hr

 

cvjetna-02

 

cvjetna-03

 

cvjetna-04

 

cvjetna-05

 

cvjetna-06

 

cvjetna-07

 

cvjetna-08