Mladi Mosoraši na iRCC Radovljica 2017.

PDFIspis

Radovljica 10Prošlog vikenda naši mladi natjecatelji su se zaputili u slovensku Radovljicu na svoje prvo međunarodno natjecanje i odmah moramo reć, bilo nam je predobro.

 

 

 

 

Naš "Mosor" nam je uletija sa vrhunskim minibusom, a kako smo imali višak mista sa nama je putovalo i šest Marulovih natjecatelja (momci su bili super i šta se nas tiče mogu sa nama kad god bude mista). Smistili smo se u lipi hostel pored jezera Bled u kojem smo upoznali i novog priku studenta iz Japana koji nam je obeća rješit smještaj kad se dođemo natjecat na "Ninja ratnike" :)

 

Radovljica 01

 

Radovljica 02

 

Radovljica 03

 

Radovljica 04

 

Radovljica 05

 

Radovljica 06

 

Natjecanje je bilo dobro organizirano, satnica je išla po planu iako je nastupilo gotovo 300 natjecatelja svih uzrasta, a smjerovi su bili vrhunski pogođeni za sve uzraste. Od naših natjecatelja najviše su se istakli Lovre Čulić sa 4. i Jakov Milanović sa 6. mjestom koje su samo pokušaji djelili od medalje, a cure su uglavnom bile u zlatnoj sredini svojih kategorija, a ovo iskustvo će im pomoć da u budućnosti pokažu šta mogu! Jedini minus cjelog putovanja je što je prebrzo završilo! :)
 
Radovljica 08
 
Radovljica 09
 
Radovljica 11
 
Radovljica 12
 
Radovljica 13
 
Radovljica 14
 
Radovljica 15
 
Radovljica 16
 
Radovljica 17
 
Radovljica 18
 
Tekst i fotografije: Ante Đapić