Sicilia Rocktrip

PDFIspis

Sicilija 09Poslušali smo Vakulu i umjesto Istre otišli smo na sami vrh lopte koju udara Talijanska čizma. Prvi problem je bia zatvorit pretrpan Audijev portapak, a drugi problem je bia Maslenički most. Uvjeti su bili takvi da bi i Rusi odustali i guštali u toplini Kavkaza.

 

 

Mater me već u Trstu zove kad ću doć doma jer od leda pucaju cijevi.

Nakon svega toga, Luka Popaj Listovi Mudronja javlja da na Siciliji pada snig. U trenu kad je 19 Hrvata podsjetilo grad duhova, San Vito lo Capo se zabijelio.
Navečer, penjači iz svih krajeva Lijepe naše nas savjetuju koji su smjerovi klasici, a koji mega klasici.
 
Sicilija 01
 
Sicilija 02
 
Sicilija 04
 
Neki se tempiraju, a neki se razbacuju pokušajima ko Jere na bolder ligama. Prvi dan smo se napumpali i tako je ostalo do dana današnjeg. Mliječnu kiselinu izbacujemo Gackin kobasicama i talijanskim jajima, a talijanske koke da dođu jednu zimu u Gata bi kokodakale: “One winter in paradise”.
 
Sicilija 03
 
Sicilija 05
 
Sicilija 06
 
Tamara Trbušni Zid Zulim je zadužena kao nutricionist i za veganski dio večere, Moco za mesnati dio vecere i za playlistu, Iris Himalaja Prebeg je zadužena za istezanje 5 tibetanaca, Niksi Pusti Me Spavat je zadužen za odabir noćnih filmova, Branko Jebeni Gusar nije zadužen za ništa jer je jebeni gusar. Dobro smo spizavali, samo se Iris istezala, playlistu smo naučili drugi dan napamet, a filmove 3 dan.
 
Sicilija 07
 
Sicilija 08
 
Sicilija 10
 
Sicilija 11
 
Nabrijani ko luk Winnetou-a, od 9 dana uzimamo 0 rest day-ova. Granulacija stine nas je razmazila, a duljina smjerova nas satrala. Svi rade pushing the limits i tako Niksi penje dva 8a+ koje rješava iz 2, a jedan 8a+ iz 3 pokušaja, sve ispod 8a sajta. Moco u stilu Ueli Swiss Machine Steck-a penje 7c iz 4.pokušaja, 7b+ iz druge i sajta 7a+. Tame sajta nekoliko 7a+, flash 7b i 7c iz druge. Branko flešaje i sajta nekoliko 7a+, a Iris u pauzama između smjerova uspijeva istrčat sve okolne vrhove.
 
Tekst i fotografije: Ivan Kuvačić Moco