Alpinistički odsjek-Novosti

4. vikend alpinističke škole, Komornjak

16 Listopad 2019

4-vikend-alpinisticke-skole thSubota jutro, sunce je obasjalo i podarilo nam još jedan prekrasan dan. Nakon odličnog vikenda u Brelima, kao da je potrajala cijela vječnost do ponovnog penjanja i okupljanja. Ovaj put smo se okupili na jutarnjoj kavici u caffe bar-u „Bašo“ u Tugarama. Prvi put da školarci nisu u punom sastavu pošto nam se Mateo razbolio.

 

Nastavi čitati

 

3. vikend alpinističke škole

24 Rujan 2019

3-vikend-alpinisticke-skole th06:15 alarm, vikend kreće. Normalni ljudi spavaju. Pada mi na pamet TBF... Skok na noge lagane, spremanje i neizostavno kuhanje “tupperware“ ručka prije vikend akcije. Kupim Vinka i Mislava. Nalazimo se na vrijeme prema dogovoru, trpamo svu opremu i šatore u Swifta i pravac put Brela. Master-plan je preživiti vikend „Glavno da se klajmba“.

Nastavi čitati

 

Ljetna Škola Alpinizma

23 Rujan 2019

alpinisticka-skola thLjubitelji alpinizma, s radom je počela još jedna ljetna škola alpinizma u izdanju AO HPD Mosor. Nakon odrađenog izleta na Mosor prošlog vikenda i razgovora sa svim kandidatima nas šestoro nastavlja ovu alpinističku avanturu.

Nastavi čitati

 

Ljetna alpinistička škola 2019.

27 Kolovoz 2019

ao-skola thPribližava se početku još jedna ljetna alpinistička škola u organizaciji AO HPD Mosor pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. Prijave su otvorene od 28. kolovoza do 11. rujna 2019.

Nastavi čitati