Športsko-penjački-odsjek-Novosti

Mladi Mosoraši na iRCC Radovljica 2017.

11 Ožujak 2017

Radovljica 10Prošlog vikenda naši mladi natjecatelji su se zaputili u slovensku Radovljicu na svoje prvo međunarodno natjecanje i odmah moramo reć, bilo nam je predobro.

Nastavi čitati

 

Sicilia Rocktrip

08 Veljača 2017

Sicilija 09Poslušali smo Vakulu i umjesto Istre otišli smo na sami vrh lopte koju udara Talijanska čizma. Prvi problem je bia zatvorit pretrpan Audijev portapak, a drugi problem je bia Maslenički most. Uvjeti su bili takvi da bi i Rusi odustali i guštali u toplini Kavkaza.

Nastavi čitati

 

Završila još jedna škola sportskog penjanja

28 Siječanj 2017

Diplome 05Sinoć je podjelom diploma od strane pročelnika SPO Slavena Vrućinića završila s radom još jedna sportsko penjačka škola u organizaciji HPD Mosor. Čestitamo svim polaznicima koju su uspješno usvojili sva potrebna znanja kako bi se još dugo po završetku škole bavili sportskim penjanjem, ostvarivali dobre rezultate i nadasve uživali pritom. Ali naravno najveće čestitke idu instruktorskom timu na čelu s ovogodišnjim voditeljom škole, Ivanom Kuvačićem Mocom, koji su ova dva mjeseca prenosili svoje bogato znanje i iskustvo na novu generaciju sportskih penjača HPD Mosor.

Nastavi čitati

 

Novi uspjesi naših mladih penjača

05 Prosinac 2016

12Ove je nedjelje 04. prosinca 2016. u penjačkom centru Marulianus održano Prvenstvo Hrvatske u kategoriji bouldering za mlađe uzraste s kojeg Mosorašice i Mosoraši donose čak 6 odličja (2 zlatnog sjaja, 1 srebrnog i 3 bronce). 

Nastavi čitati