Prirodoslovci-Novosti

U Mosorskoj stijeni

11 Studeni 2014

Prirodoslovci 14Ove su nedjelje naši Prirodoslovci bili na svom prvom izletu u novoj školskoj godini. A ovaj je izlet bio poseban po tome što je uključivao i vježbu penjanja i abseila (spuštanja niz uže) na Istarskoj glavici poviše planinarskog doma na Mosoru.

Nastavi čitati

 

Uspješan 1. MosFF

08 Lipanj 2014

MosFFmalaSinoć je na livadi na Ljuvaču povodom Svjetskog dana zaštite okoliša i Dana zaštite planinske prirode u RH održan 1. Mosor Film Festival. Tijekom revijalne festivalske večeri brojni su ljubitelji filma i planina imali prigodu pogledati 16 filmova na temu planinarenja, alpinizma, speleologije, visokogorstva, canyoninga i zaštite prirode, autora iz Hrvatske i inozemstva. 

Nastavi čitati

 

Program MosFF-a

01 Lipanj 2014

MosFF2014malaSljedeće će se subote 07. lipnja 2014. na livadi pod planinarskim domom "Umberto Girometta" s početkom od 21h održati 1. Mosor Film Festival. Pripremite se za trosatni program filmova na tematiku planinarenja, speleologije, visokogorstva, alpinizma, zaštite prirode i canyoninga u jedinstvenom filmskom ambijentu.

 

Nastavi čitati

 

Bili smo na Bukovcu

27 Svibanj 2014

BukovacmalaNapokon sunčan vikend ovog proljeća, a po planu aktivnosti naše male Sekcije došao je red za novi izlet. Idemo na Biokovo, točnije na Bukovac, a ovog će nam se puta pridružiti i ostali zainteresirani članovi Društva.

 

Nastavi čitati