Prirodoslovci-Novosti

Šumski dan, 20.12.2015.

17 Prosinac 2015

Šumski 04Ovogodišnje društvene akcije završavamo novim Šumskim danom u nedjelju 20. prosinca 2015. Ova je manifestacija stara koliko i naše Društvo, a danas je posvećena pošumljavanju Mosora i očuvanju postojeće šume crnog bora koju su sadile generacije Mosoraša na prostoru uokolo planinarskog doma "Umberto Girometta".

Nastavi čitati

 

Novi zamah školske sekcije "Prirodoslovci"

17 Studeni 2015

PrirodoslovcimalaŠkolska sekcija "Prirodoslovci" djeluje pri splitskoj Prirodoslovno tehničkoj školi od listopada 2013. i okuplja učenike i nastavnike koji vikende žele provesti daleko od zagušljivih gradskih prostora, u druženju u prijateljskoj atmosferi i na čistom planinskom zraku.

Nastavi čitati

 

Svi u jedan glas - Biokovo!

10 Studeni 2015

Biokovo 31Naši su izbori prilično jednostavni. Nedjeljom uvijek izabiremo planinu, jer smo njeno najčvršće biračko tijelo. Drukčiji je samo izabrani kandidat unutar Stranke, a ovog smo puta glas dali Biokovu koje nas nikad nije obmanulo.

 

Nastavi čitati

 

Prirodoslovci na Svilaji

29 Listopad 2015

Svilaja 05Prošle su nedjelje članovi Mosorove sekcije "Prirodoslovci", koja djeluje pri splitskoj Prirodoslovno tehničkoj školi, bili na svom prvom izletu u novoj školskoj godini tijekom kojeg su posjetili planinu Svilaju.

Nastavi čitati