Markacijska sekcija-Novosti

Markacisti u akciji

22 Svibanj 2012

Markiranje052012malaI ove su nedjelje naši vrijedni, ali samozatajni markacisti uređivali planinarske staze po Mosoru. Nakon čišćenja staza i obnavljanja markacija oko Jabukovca, na red su došle staze uokolo Kučina.

Nastavi čitati

 

Ugodno s korisnim

27 Ožujak 2012

MarkiranjeHvar2012malaOvog su vikenda naši vrijedni markacisti još jednom bili u akciji markiranja staza po Hvaru. Na red je došla prekrasna staza koja iz Malog Grablja, starog mjestašca koje odiše dahom minulih vremena, vodi na obližnji vrh Motokit (335 m) s kojeg se pruža nezaboravan pogled na južnu obalu Hvara, te posebice na otoke Vis i Korčulu.

Nastavi čitati

 

Poziv na markiranje Hvara

22 Ožujak 2012

MarkiranjeHvarPozivamo sve markaciste Mosoraše zainteresirane za markiranje staza po Hvaru da se jave pročelniku Sekcije Goranu Bratimu - Gricku.
 

Markacisti u akciji

24 Rujan 2011

Iako svako godišnje doba ima svoje ljepote ipak je za većinu planinara proljeće "fan" među godišnjim dobima. I ako nekoga u gradu hvata ona poznata proljetna malaksalost, u planini je to skroz drukčije. U proljeće planinari odmah živnu. E pa tako su proljetno živnuli i mosoraški markacisti te puni elana krenuli u obnavljanje planinarskih staza. Već par vikenda zaredom obnavljaju staze po Mosoru.

Nastavi čitati