Markacijska sekcija-Novosti

Uređena staza kroz Šipač

09 Ožujak 2013

Putokaz2013Prošle su nedjelje naši vrijedni markacisti Sonja, Bigi, Vanja i Robi pod dirigentskom palicom Ćote uredili još jednu mosorsku stazu.

 

Nastavi čitati

 

Sastanak Markacijske sekcije

10 Siječanj 2013

markacijaPozivamo sve članove markacijske sekcije HPD "Mosor" da se u utorak 15. siječnja o.g. odazovu na sastanak u prostorijama Društva s počekom u 18:30h. Istovremeno će bit održan i sastanak svih dežurnih na "Lugarnici" tijekom 2013. Markaciste molimo da na sastanak sa sobom donesu svoje iskaznice.
 

Novi markacisti u "Mosora"

15 Studeni 2012

markacija20. i 21. listopada o.g. na Malački je u organizaciji Komisije za planinarske putove HPS-a održan tečaj za markaciste koji su pohađale i naše dvije članice Dijana Mrše i Zlatka Mamić, te ga s uspjehom završile. Stoga koristimo ovu prigodu da i Vas pozovemo među markaciste, te otkrijete što to ima u markiranju planinarskih staza da im se u zadnje vrijeme pridružuje sve veći broj naših članova.
 

Palina staza

15 Listopad 2012

JabukovacVrijedni Mosoraši markacisti ne miruju. Ovog su Dana Mosoraša na spomen starom Mosorašu, alpinistu i markacisti Damiru Filipoviću Pali postavili kamen ploču na početku tzv. Paline staze prema Jabukovcu.