Markacijska sekcija-Novosti

Ove nedjelje akcija markiranja na Mosoru

25 Studeni 2015

Markiranje poziv 01Pozivamo Vas da nam se u nedjelju 29. studenog o.g. pridružite na akciji markiranja. U zadnjoj akciji markiranja očistili smo stazu i obnovili markacije od Amižića do Lolića. Ove nedjelje nastavljamo markiranje od Lolića prema  Zagrađu. Očekuje nas sunčana nedjelja, pravo vrijeme za markiranje pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

 

Nastavi čitati

 

Poziv na akciju markiranja 15.11.2015.

07 Studeni 2015

MarkiranjemalaPozivamo Vas da nam se u nedjelju 15. studenog o.g. pridružite na akciji markiranja i čišćenja staze od Amižića preko Mihanovića i Lolića do Zagrađa. Sve zainteresirane pozivamo da se jave Anti Bigavi na 098/440-129.

Nastavi čitati

 

Sa čišćenja staza na Jabukovcu

07 Studeni 2015

Jabukovac 14Ovako dugotrajno lijepo vrijeme prava je blagodat za planinare i stvarno je šteta ne iskoristiti ga i ne otići u planinu.

Nastavi čitati

 

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

01 Listopad 2015

Jabukovac 05Ideja o izgradnji planinarskog objekta na predjelu Jabukovca je stara možda kao i povijest speleologije u Splitu. Generacije istraživača mosorskog krša i jama koje se u njemu kriju snivale su o "baznom logoru" iz kojeg će učinkovitije pretraživati ovo mistično carstvo krša, dubokih vrtača, oštrih škrapa, kamenih mostova i divljih prizora.

Nastavi čitati