Izletnička sekcija - Novosti

Sridom u Mosora - Großglockner (3798m)

26 Siječanj 2024

sridom-u-mosora-grossglockner thPrvo predavanje u ovoj godini održat će nam naši visokogorci Antonija Jadrijević, Filip Medić, Stipica Rossini i Mario Gverić. Oni će nam isprezentirati svoj prošlogodišnji uspon na najviši vrh Austrije, Großglockner (3798m).

Nastavi čitati

 

Plan aktivnosti HPD Mosor u 2024. g.

13 Siječanj 2024

no-imageI u 2024 smo za Vas svašta osmislili, izletima pokušali pokriti što više zanimljivih planina, otoka i vrhova, dogovorili održavanje raznih škola (dvije opće planinarske škole, malu planinarsku školu, visokogorsku i alpinističku školu), akcija i predavanja. Vjerujemo da će svak pronaći nešto za sebe.

 

Nastavi čitati

 

Tona hrane

18 Prosinac 2023

tona-hrane thIznimno smo ponosni da smo i ove godine sudjelovali u hvalevrijednoj akciji ''Tone hrane za splitske beskućnike'' organiziranoj po 12. put od strane splitskih sportskih novinara okupljenih u '4N'. Još jednom je suradnjom novinara, sportaša i brojnih udruga ostvarila predivan cilj...

Nastavi čitati

 

Sridom u Mosora - Herpetofauna Mosora

10 Prosinac 2023

herpetofauna-mosora thZa one kojima su žabe ljigave, gušteri tek mali zmajevi, a sve zmije otrovne ova srijeda (13.12.2023.) u Mosora je onda baš za vas. Dođite i razbijte predrasude. Iako će predavanje nažalost biti „usuvo“ obećavamo sat vremena zanimljivog druženja.

Nastavi čitati