Izletnička sekcija - Novosti

Dani Mosoraša i otvorenje planinarskog doma Umberto Girometta

27 Rujan 2022

otvorenje-planinarskog-doma thDragi Mosoraši i prijatelji, Pozivam Vas da prvi vikend u listopadu 01/02.10.2022.g. provedete na Mosoru, te prisustvujete na Danima Mosoraša i otvorenju planinarskog doma Umberto Girometta nakon sanacije krovišta.

Nastavi čitati

 

Sridom u Mosora

27 Rujan 2022

srijedom-u-mosora thDragi Mosoraši i prijatelji, od listopada ponovo počinjemo sa održavanjem javnih predavanja i druženjem sridom u Mosora. U nastavku donosimo najavu predavanja u listopadu.

Nastavi čitati

 

Počela nova Opća planinarska škola

27 Rujan 2022

ops-2022 thOvog je utorka uvodnim predavanjima s radom započela nova Opća planinarska škola HPD-a "Mosor" i opet su prostorije Društva bile pretijesne da prime sve zainteresirane. Gotovo 50 polaznika željnih učenja i druženja! S ovakvim interesom za planinarenje, budućnost planinarstva u Splitu je neupitna.

Nastavi čitati

 

Održana akcija zalijevanja posađenih hrastića na Ljuvaču

12 Rujan 2022

zalijevanje thI ovog su ljeta članovi Visokogorske sekcije HPD-a “Mosor”, između svojih brojnih alpskih tura, treninge odrađivali zalijevajući sadnice hrasta zasađene u zadnje četiri godine na šumskoj površini nastradaloj u katastrofalnom požaru 17. srpnja 2017.

Nastavi čitati