Mosorova ljetna alpinistička škola 2013.

PDFIspis

alpinizam-1Počinje prijava na postupak izbora kandidata za alpinističku školu 2013. u organizaciji alpinističkog odsjeka HPD "Mosor".

 

 

 

 

 

Prijave su otvorene u periodu od 11.02.2013. do 24.02.2013. godine, zaključno u 23:59h. Prijava se obavlja isključivo putem prijavnice dostupne na linku na dnu teksta.


Motiviranost prijavljenih kandidata procjenit će se na kratkom intervjuu  i provjerom znanja nekoliko osnovnih alpinističkih čvorova.


Konačna lista upisanih u školu biti će objavljena na stranicama Društva, te će biti poslana svim kandidatima na e-mail adresu navedenu u prijavi.

 

TKO ORGANIZIRA ŠKOLU?

Školu organizira HPD “Mosor” iz Splita. Škola se odvija u skladu s Općim programom školovanja u HPS-u, prema posebnom Programu školovanja Komisije za alpinizam.


CILJ ŠKOLE?

Cilj školovanja na ljetnoj alpinističkoj školi nadogradnja je osnovnih planinarskih vještina i znanja.


KAD POČINJE ŠKOLA?

Alpinistička škola će biti održana u proljetnom terminu s početkom 18.03.2013. godine. Škola traje dva mjeseca.


UVJETI ZA UPIS

Kandidati moraju zadovoljiti slijedeće uvjete za upis: moraju biti punoljetni, biti fizički i psihički zdravi, imati završenu sportsko penjačku, speleološku ili opću planinarsku školu, biti članovi HPD "Mosor". Maximalni broj polaznika je 15.


POSTUPAK PRIJAVE

Prijave su otvorene u periodu od 11.02.2013. do 24.02.2013. godine, zaključno u 23:59. Prijava se obavlja isključivo putem prijavnice dostupne na donjem linku. naknadne prijave nisu moguće. 

Motiviranost prijavljenih kandidata procjenit će se na kratkom intervjuu i provjerom znanja nekoliko osnovnih alpinističkih čvorova (lađarski, polulađarski, ambulantni,prusik, dvostruki zatezni).

Intervju će se održati u prostorijama HPD Mosor, Sinovčićeva 2, a točan datum bit će objavljen po završetku prijava na web stranicama Društva. Dolazak na razgovor je obavezan za sve kandidate.

Konačna lista upisanih u školu biti će objavljena na stranicama Društva, te će biti poslana svim kandidatima na e-mail adresu navedenu u prijavi.

 

KOJA JE CIJENA ŠKOLE?

Cijena škole je 1200,00 kn


OPREMA

Poželjno je da polaznici imaju što više osobne opreme (konop, pojas, kacigu, sprave za osiguravanje.....), a opremu koja vam nedostaje osigurat će Društvo.


 

PRIJAVNICA