Najava Opće planinarske škole HPD Mosor

PDFIspis

 ops-jesen-2023

 

POPUNJENO - prijave su zatvorene.

 

Dana 10. listopada 2023. g. započinje s radom nova opća planinarska škola u organizaciji HPD "Mosor" na kojoj se zbog kvalitetnog rada, za što su ponajprije zaslužni vrsni predavači i instruktori sve odreda pripadnici Vodičke službe HPS-a i HGSS-a uvijek traži mjesto više.


Opća planinarska škola je osnovni oblik obrazovanja planinara. Njeni polaznici stječu ili produbljuju kodeks planinarske etike i elementarna znanja o sigurnom kretanju u planini, uče se vještinama koje im mogu pomoći u slučaju kakve nevolje i upoznaju se s prirodom.


Škola se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela odnosno od predavanja i terenskih vježbi, a polaznicima pruža osnovna znanja potrebna za sigurno i ugodno planinarenje, te je usklađena s preporukama o izvođenju općih planinarskih škola Komisije za obrazovanje HPS-a.


Cijena opće planinarske škole iznosi 35 eur s tim da je obavezno učlanjenje u planinarsko društvo i tekuća "markica" HPS-a.


Upisi u planinarsku školu vršiti će se prijavom na e-mail društva: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript od danas 01. rujna 2023. do popunjenja kapaciteta.


Broj polaznika škole je ograničen.


Voditelj škole: Marko Kovač Putnik Lik


Pozivamo sve zainteresirane, ljubitelje prirode, planinare i one koji to žele postati da nam se pridruže.


Dobrodošli!