Sridom u Mosora u svibnju

PDFIspis

 moja-via-adriatica-01

 

Kada se prije dvije i pol godine suočila s teškom dijagnozom, krenula je njezina borba. Kad je dobila prvu kemoterapiju, rekli su joj da ju je najbolje prohodati. I tako se unatoč zdravstvenim poteškoćama Zadranka Ana odvažila na 1100 km dugačak trail od Prevlake do Istre.
"Hodala sam za sve koji su u naizgled u bezizlaznoj situaciji."


Priču ove snažne žene poslušajte u srijedu 17.05.2023.g. u 20 h u prostorijama HPD-a Mosor, Sinovčićeva 2, Split.

 

 

najava-antonija-01

 

U srijedu 24.5.2023. g. Antonija Mihaljević Antula, biovrtlarica i gorska spašavateljica iz šibenske stanice HGSS-a će održati predavnja „Uvod u uzgoj vlastite hrane“. Privilegirana je zato što na biološkim principima proizvodi vlastitu, zdravu hranu. Govorit će na koji način se jednostavno može krenuti s uzgojem hrane, usporedba konvencionalnog i organskog uzgoja bez upotrebe kemijskih sredstava, dizajniranje vrta i još mnogo toga. (https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/susur/lifestyle/ova-sibencanka-dokazala-je-da-ima-vrtla-i-bez-motike-napustila-je-stalni-posao-i-odlucila-zivjeti-prema-porukama-vlastite-duse-1263462)

 

 

promocija-knjige-bozic-01

 

U srijedu 31.5.2023. Stipe Božić će održati promociju knjige "Penjačevi zapisi". Mislim da autora nije potrebno posebno predstavljati.

 

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

 

Dobrodošli!