Izborna sjednica Skupštine

PDFIspis

 sjednica-01

 

U srijedu 15.03.2023.g. je na Izbornoj sjednici Skupštine održanoj na FESB-u izabrano novo vodstvo društva. Budući da se dosadašnja predsjednica Ivana Radonić nije ponovo kandidirala za novi mandat kandidaturu je istaknuo profesor Ivica Sorić- Suri. Nakon što je iznio svoj program rada za period od 2023. do 2026. godine, te predstavio članove svog Upravnog odbora većinskom odlukom članova Skupštine izabran je za novog predsjednika HPD-a Mosor.

 

Novi dopredsjednici Društva su Sonja Nikolin i Gordan Đirlić, a članovi Upravnog odbora i njihove funkcije su: Ivana Radonić (tajnica), Ana Buklijaš (pročelnica AO), Goran Bratim (pročelnik Gospodarske sekcije), Ante Bigava (pročelnik Markacijske sekcije), Žana Hrkać (pročelnica Fotosekcije), Marija Blažević (pročelnica Izletničke sekcije), Mirela Dvornik (Odsjek za planinsko trčanje), Mate Balić (Visokogorska sekcija), Ivan Bućan (Speleološki odsjek) i Marko Kovač (član UO).

 

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Zoran Brešan, Josip Brajević i Svjetlana Boschi, a za članove Suda časti Maja Prizmić, Vanja Vuković i Anđelko Kovačević.

 

Hvala Ivani na svemu što je u ove 4 izazovne godine učinila za naš HPD Mosor, razvoju Društva i zalaganju u obnovi planinarskih objekata kojima upravljamo, prvenstveno obnovi planinarskog doma Umberto Girometta.

 

Hvala i dosadašnjim članovima UO, NO i Suda časti na posvećenosti dobrobiti Društva.

 

Čestitamo našem Suriju i želimo mu puno sreće u mandatu!

 

sjednica-02

 

sjednica-03

 

sjednica-04

 

sjednica-05

 

sjednica-06

 

sjednica-07