Novi termin održavanja 6. MosFF-a

PDFIspis

mosff-promjena

 

Dragi kolege, suradnici i posjetitelji Mosor Film Festivala,

ovim vas putem obavještavamo da se odgađa šesto izdanje Mosor Film Festivala, planirano od 28. do 31. svibnja 2020., slijedom trenutnih okolnosti i neizvjesnosti dokad će potrajati mjere zabrane javnih okupljanja i prelaska državnih granica.


U skladu s trenutnim mjerama Kriznog stožera, Mosor Film Festival ne želi izlagati riziku svoje posjetitelje, suradnike, djelatnike i predstavnike medija te je kao najsigurnija opcija procijenjena odgoda Festivala do sredine rujna.

 

Novi termin održavanja 6. Mosor Film Festivala je od 10. do 13.9.2020.!

 

Istovremeno, rok za zaprimanje filmova se pomiče do 8.7.2020., umjesto prvotno raspisanog 8.5.2020.

 

Istovremeno smo se, s obzirom na situaciju u kojoj smo se zatekli, odlučili uvesti po prvi, a nadamo se i zadnji put, kategoriju "Planinar u karanteni".

Video klipove na temu planinarenja, alpinizma, speleologije, penjanja, skijanja itd. koje ste snimili u svojim domovima tijekom trajanja karantene/izolacije pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Maksimalna dužina video klipa je 3 minute.
Dio Vaših radova ćemo prikazati u programu 6. MosFF-a, a po ocjeni stručnog žirija najboljeg i nagraditi.

 

Nadamo se da Vam novi termin odgovara i veselimo se druženju na Mosoru tih kasnoljetnih dana. Dotad pazite na sebe i sve oko sebe.

 

 

Zdravi bili!

Denis Vranješ
predsjednik organizacijskog odbora Mosor Film Festivala