Učlanjenje

 

Članstvo u društvu je dobrovoljno i počinje upisom u udrugu. Osoba koja želi postati član udruge treba popuniti, potpisati pristupnicu, te platiti godišnju članarinu sa iskaznicom. Potpisanu pristupnicu i dokaz o uplati potrebno dostaviti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili osobno u prostorijama Društva.

 

PRISTUPNICA


Svaki član dobiva člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza u koju se lijepi markica za članarinu u tekućoj godini, a služi za evidentiranje člana i prilikom ostvarivanja povlastica. Više o pogodnosti članstva možete saznati ovdje.


Članska markica vrijedi za tekuću godinu koja je otisnuta na markici. Valjanost članske markice prestaje 31. prosinca, nezavisno o tome kada je kupljena.


Visina članarine za 2024. godinu:

 

KategorijaBoja markiceCijena u eurima
djeca i mladež do završetka redovnog školovanja zelena 12,00
umirovljenici crvena 12,00
ostali članovi (seniori) plava plava 20,00
iskaznica * / 1,00
* za nove članove, te one kojima je postojeća iskaznica ispunjena na svim poljima s markicama

 

Članska iskaznica je u formi standardizirane ID plastične kartice za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, OIB, naziv i sjedište udruge).

 

Način plaćanja: preko Internet bankarstva ili općom uplatnicom u pošti/banci.

 

Podaci za plaćanje:

 

Platitelj: Vaše ime i prezime, adresa i mjesto
Naziv primatelja: HRVATSKO PLANINARSKO DRUŠTVO MOSOR
IBAN primatelja: IBAN: HR4924070001100579795 OTP banka
Adresa primatelja: Sinovčićeva 2, 21000 Split
Model: 00
Poziv na broj odobrenja: 2024
Opis plaćanja: članarina + godina za koju se plaća + ime i prezime (primjer: Članarina za 2024. god., Ana Anić)
Iznos uplate: ovisno o kategoriji i iskaznici (novi članovi te članovi kojima je iskaznica ispunjena uplaćuju iznos: kategorija + iskaznica, Članovi koji imaju iskaznicu gdje postoji još slobodnih polja uplaćuju iznos samo članarine ovisno o kategoriji)

 

Barcod za uplate:


clanarina-bar-code-2024

 

Podizanje članske markice/iskaznice: utorkom i srijedom u prostorijama Društva od 17:00 sati do 21:00 sati te četvrtkom od 10:00 do 14:00 sati.

 

Članstvo prestaje dobrovoljnim istupom, neplaćanjem članarine, isključenjem, prestankom rada udruge ili smrću.

 

Vaše osobne podatke koristimo sukladno zakonskoj regulativi iz područja zaštite osobnih podataka i Politici zaštite privatnosti osobnih podataka u skladu s  europskom regulativom. Vi samostalno odlučujete koje ćete osobne podatke dati Udruzi prilikom pristupa članstvu, ali moramo naglasiti kako se odbijanjem davanja obaveznih podataka propisanih čl. 12. Zakona o Udrugama ne može postati član Udruge (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, OIB, podatke o datumu i mjestu rođenja i spolu).

 

 Lokacija:

 

plan