Mali Mosoraši - veliki rezultati

PDFIspis

1 malaZa manje od petnaest sati mali Mosoraši otišli su do Zagreba i odradili Prvenstvo Hrvatske u boulderingu te su se vratili u Split, ali krenimo od početka.

 

Mali, ali jaki Mosorov tim od šest natjecatelja i tri člana stručnog stožera okupio se ispred Mosorovih "Katakombi" u 5:00 i krenuo put Zagreba na svoje prvo natjecanje. Ispred dvorane nas je dočekala trenerica Tea sa spremnim startnim brojevima i akreditacijama.

 

2

 

9

 

Natjecanje je počelo u 10 sati, a otvorili su ga najmlađi Cicibani. U konkurenciji dječaka naš Lovre Čulić osvojio je izvrsno 3. mjesto, a među djevojčicama Lena Roglić osvaja sretno 13.

 

Lovre

 

Lena

 

Našoj drugoj natjecateljici Marjeti Smoje falio je djelić sekunde i malo sportske sreće da se popenje na najvišu poziciju1. mjesta, ali na kraju smo se morali zadovoljit izvrsnim 3. mjestom.

 

Marjeta

 

Sljedeće na scenu su stupile naše Mlađe Kadetkinje Nikolina Musa i Mia Miljuš, u konkurenciji 16 djevojčica Nikolina osvaja 12., a Mia odlično 5. mjesto.

 

Nikolina

 

Mia

 

Nakon njih u konkurenciji Kadetkinja nastupila je Petra Čulić, nakon izvrsnog otvaranja i 5 popetih smjerova u 6. smjeru nezgodno je doskočila i malo "žgincala" nogu pa smo natjecanje morali završit prija vremena, unatoč nezgodi ostvarila je izvrstan rezultat i završila kao petoplasirana.izvrsno 5. mjesto.

 

Petra

 

U Split smo se vratili oko 20:00 sati, ispred dvorane su nas dočekali naši vjerni navijači - roditelji, sa ovacijama i čokoladnom tortom. Lijep kraj odličnog dana.

 

1

 

Na kraju, red je da čestitamo svim natjecateljima svih klubova na ostvarenim rezultatima, također čestitamo organizatoru SPK Durango na besprijekornoj organizaciji i sudačkoj organizaciji na pristupačnosti i strpljivosti.

Veeeliko hvala agenciji Red Adventures na posuđeno kombiju i našem vozaču/fotografu Draženu Čuliću!

 

Tekst: Ante Đapić

Fotografije: Dražen Čulić