Stigle su "markice" za 2018. g.

PDFIspis

Clanska iskaznica HPS-amalaU tajništvo "Mosora" su stigle "markice" za 2018. pa pozivamo sve članove da produže svoju godišnju članarinu, a nove zainteresirane planinare i zaljubljenike u prirodu i druženja, da nam se pridruže.

 

 

 

Ove godine organiziramo veliki broj izleta u Hrvatskoj i inozemstvu (Slovenija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Italija i Crna Gora) i škola (dvije opće planinarske, sportsko-penjačku, ljetnu i zimsku alpinističku, visokogorsku i Malu planinarsku školu za planinarski pomladak), a članstvo u planinarskoj udruzi je neophodno za sudjelovanje na izletima i u školama.

 

Ako se želite priključiti veseloj ekipi u druženju i zdravom životu posjećujući planine diljem Hrvatske i Europe najbolji korak da to učinite je da postane član našeg planinarskog društva.

 

Clanska iskaznica HPS-a

 

Ukoliko se odlučite učlaniti u naše planinarsko društvo, dovoljno je da nas posjetite svakog utorka, srijede i četvrtka od 18 do 22h, odnosno petkom od 8 do 12h na adresi Sinovčićeva 2 (iza Sv. Frane), ispunite pristupnicu, te uplatite člansku iskaznicu u iznosu od 10,00 kn (za nove članove) i godišnju članarinu:

 

60,00 kn - umirovljenici, studenti i učenici

100,00 kn - ostali

 

i dobit će te člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza i "markicu" za tekuću godinu.

 

Svi članovi imaju povlastice prilikom boravaka u planinarskim domovima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini - 50% popusta na cijenu noćenja na temelju potpisanog bilateralnog ugovora o jednakim povlasticama za planinare u obje države, popust na ulaznice u planinske nacionalne parkove, osiguranje u slučaju nezgode, popust od 10-20% za kupnju planinarske obuće i odjeće u trgovinama "Planika" ("Mercator" u Solinu), "Hervis" (Trg. centari "Joker" i "City centar" u Splitu), u trgovinama "Iglu šport" u Splitu, Starigrad Paklenici, Rijeci i Zagrebu, dućanima "Promontana" i "Vrhunac" u Zagrebu te Regatta u Dugopolju.

Članstvo u Društvu također daje pravo članovima sudjelovanje u radu, školovanju i akcijama stručnih komisija HPS-a.