Stigle "markice" za 2012.

PDFIspis

Clanska_iskaznica_HPS-amalaU tajništvo Društva su stigle "markice" za 2012. pa pozivamo sve članove da produže svoju godišnju članarinu, a nove zainteresirane planinare, kao i ostale ljubitelje prirode, da nam se pridruže. Ove godine organiziramo još veći broj predavanja i izleta od rekordne 2011. a članstvo u HPS-u je neophodno za sudjelovanje na izletima.

 

Clanska_iskaznica_HPS-a

 

Ako se želite priključiti veseloj ekipi u druženju i zdravom životu posjećujući planine diljem Hrvatske, pa i šire, najbolji korak da to učinite je da postane član našeg planinarskog društva.

 

Ukoliko se odlučite učlaniti u naše planinarsko društvo, dovoljno je da nas posjetite na adresi Sinovčićeva 2 (iza Sv. Frane), ispunite pristupnicu, te uplatite člansku iskaznicu u iznosu od 10,00 kn i godišnju članarinu:

 

60,00 kn - umirovljenici, studenti i učenici

100,00 kn - ostali

 

i dobit će te člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza i "markicu" za tekuću godinu.

 

Svi članovi imaju povlastice prilikom boravaka u planinarskim domovima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini - 50% popusta na cijenu noćenja na temelju potpisanog bilateralnog ugovora o jednakim povlasticama za planinare u obje države, osiguranje u slučaju nezgode, popust od 10-20% za kupnju planinarske obuće i odjeće u trgovinama "Intersport" ("Mercator" u Solinu i "Prima 3"), "Planika" ("Mercator" u Solinu), "Hervis" (Trg. centar "Joker" u Splitu), te u trgovinama "Iglu šport" u Splitu, Starigrad Paklenici, Rijeci i Zagrebu, te dućanu "Promontana" u Zagrebu.

Članstvo u Društvu također daje pravo članovima sudjelovanje u radu, školovanju i akcijama stručnih komisija HPS-a.