Mosorovi boulderaši odlični i u lead-u

PDFIspis

Ekipa 02Nepunih mjesec dana nakon PH u boulderingu, mali Mosoraši su se ponovo zaputili u Zagreb, ali ovoga puta na PH u Lead-u. Ekipa nam se od zadnjeg puta udvostručila te je na put krenilo 11 natjecatelja, 2 člana stručnog stožera i jedna koza (službena maskota Mosorovog natjecateljskog tima). 

 

O rezultatima ćemo redom od najmlađih:

 

 

U kategoriji Cicibana, Marjeta Smoje je osvojila 1. mjesto i spremila zlato u Mosorovu vitrinu, a naša najmlađa natjecateljica Lena zauzima 11. mjesto.

 

Marjeta 01

 

Lena 01

 

U konkurenciji dječaka sa sva tri smjera popeta do vrha, Lovre Čulić osvaja 1. mjesto i nadopunjava našu zlatnu kolekciju, a Matej Maroš na svom prvom natjecanju osvaja 11. mjesto.

 

Lovre 01

 

Matej 01

 

U kategoriji Mlađih kadeta cure su se odlučile držat skupa i redom osvajaju Mia 7., Nikolina 8., Luce 9. mjesto. Među dječacima debitant Luka Pućo ulazi u finale i osvaja 8. mjesto.

 

mia 01

 

Nikolina 01

 

Luce 01

 

U kategoriji Kadeta, Petra Čulić osvaja 4. mjesto i neslužbeno prvo za najatraktivniji pad :) , a među dječacima Dino Šegvić osvaja 6. mjesto

 

Petra 01

 

 

U kategoriji Juniora naš najstariji natjecatelj Jakov Milanović hrabrim i atraktivnim penjanjem nadoknađuje nedostatak iskustva i osvaja fenomenalno 2. mjesto

 

Jakov 01

 

Kako nismo imali Seniorskih natjecatelja zaputili smo se kući i po putu neslužbeno saznali da smo osvojili 4. mjesto u ekipnoj konkurenciji...Na Mertojaku nas ovaj put nije dočekala torta ali su zato gorile bengalke :)

 

Ekipa 01

 

Na kraju veeeliko hvala SPK Lapis koji nas je ugostio na nekoliko pripremnih treninga i naravno hvala našem Mosoru na velikoj potpori. Za logistički dio zaslužan je delegat kluba Maja Grčić, a za slike ponovo naš neumorni fotograf Dražen Čulić.

 

Maskota 01

 

SPK Durango se ponovo iskazao kao izvrstan organizator, hvala im na tome i zato ćemo vijest završit riječima...PONOVILO SE!

 

Tekst: Ante Đapić

Fotografije: Dražen Čulić