Izletnička sekcija - Novosti

Novi vodiči u "Mosora"

18 Travanj 2014

Ispit za vodiča Promina 2014 malaKako početi izvještaj o nečemu zahtjevnom i izazovnom, a opet lijepom i ispunjavajućem. Kako pretočiti misli u smislene rečenice i ne poslužiti se "ofucanim" uvodom: sunce je provirivalo na obzoru kada sam izašla iz kuće i krenula na mjesto sastanka... Pjesnik u meni zbori jedno, dok se teški praktičar bori za jednostavnost i spartansku preciznost. No, da počnemo!?

 

Nastavi čitati

 

Održana godišnja skupština

16 Travanj 2014

Skupstina 01Večeras je u prostorijama Društva održana redovita godišnja skupština HPD "Mosor" na kojoj je izvješćima prezentiran rad u protekloj godini.

Nastavi čitati

 

Na Lopati

15 Travanj 2014

Lopata05malaProteklog je vikenda održan završni izlet još jedne Mosorove opće planinarske škole. Bila je to prigoda da opet posjetimo Lopatu, Kreševo i drage prijatelje iz PD "Bitovnja" kod kojih se uvijek osjećamo kao doma. 

 

Nastavi čitati

 

Završena Mosorova mala planinarska škola

14 Travanj 2014

Mala09malaVečeras je dodjelom diploma završila s radom još jedna Mosorova mala planinarska škola. Uvjerenja smo da je ova škola samo početak planinarskog staža za naše najmlađe Mosoraše i veselimo se budućim planinskim druženjima s njima.

Nastavi čitati