Sastanak sudionika izleta za Bugarsku

PDFIspis

Rila malaPozivamo sve prijavljene za središnji godišnji izlet HPD Mosor koji organiziramo u Bugarskoj da ove srijede 13.07.2016. dođu na sastanak koji će se održati u prostorijama Društva s početkom u 20:30h. Poziv vrijedi i za potencijalno zainteresirane, jer su slobodna još tri mjesta u autobusu.

 
 
Na sastanku će vodiči dati upute vezane uz putovanje i bit će na raspolaganju za odgovaranje na sva pitanja koja vam padnu na pamet.
 
S obzirom da nisu svi iz Splita i da nisu svi u mogućnosti doći, nakon sastanka svima će biti poslati sažetak sa sastanka i sve upute tako da ćete imati sve na jednom mjestu.
 
Napominjemo vam da provjerite valjanost vaših osobnih iskaznica, te da izradite Europsku zdravstvenu iskaznicu. Izrada navedene je besplatna i traje nekoliko dana, a naručiti je možete putem interneta. U nastavku vam je link za iskaznicu:
 
 
Također vas upozoravamo da ste dužni na putovanje ponijeti i planinarsku iskaznicu s plaćenom članarinom HPS-u za 2016.g. Dakle, ne morate biti član HPD Mosora, već bilo kojeg planinarskog društva koje je član Hrvatskog planinarskog saveza.
 
Dakle, zaključak je da ćemo na sastanku popričati o svim detaljima putovanja, a oni koji se spriječeni prisustvovati, bit će obaviješteni o svemu.
 
Također, slobodni ste se javiti za sva pitanja i nedoumice vezane uz putovanje.
 
 
Musala