Počela Ljetna alpinistička škola

03 Listopad 2022

ljetna-alpinisticka-skola thSinoć je počela Ljetna alpinistička škola sa uvodnim predavanjem pod vodstvom Josipa Marina. Našim polaznicima želimo da uspješno savladaju sve izazove koje ćemo staviti pred njih.

Nastavi čitati

 

Dani Mosoraša i otvorenje planinarskog doma Umberto Girometta

27 Rujan 2022

otvorenje-planinarskog-doma thDragi Mosoraši i prijatelji, Pozivam Vas da prvi vikend u listopadu 01/02.10.2022.g. provedete na Mosoru, te prisustvujete na Danima Mosoraša i otvorenju planinarskog doma Umberto Girometta nakon sanacije krovišta.

Nastavi čitati

 

Sridom u Mosora

27 Rujan 2022

srijedom-u-mosora thDragi Mosoraši i prijatelji, od listopada ponovo počinjemo sa održavanjem javnih predavanja i druženjem sridom u Mosora. U nastavku donosimo najavu predavanja u listopadu.

Nastavi čitati

 

Počela nova Opća planinarska škola

27 Rujan 2022

ops-2022 thOvog je utorka uvodnim predavanjima s radom započela nova Opća planinarska škola HPD-a "Mosor" i opet su prostorije Društva bile pretijesne da prime sve zainteresirane. Gotovo 50 polaznika željnih učenja i druženja! S ovakvim interesom za planinarenje, budućnost planinarstva u Splitu je neupitna.

Nastavi čitati

 

1. Markacistički kamp

26 Rujan 2022

prvi-markacisticki-kamp th24.i 25.rujna na Velebitu se održao prvi Markacistički kamp u organizaciji PD Paklenica - Markacistička sekcija. Rekla bi - pravo osvježenje na planinarskoj sceni! Na prekrasnom mjestu u kampu Vrata Velebita (iznad Tribanj Kruščice), uz program, spizu, glazbu... Ma! Svaka čast organizatorima!

Nastavi čitati

 

Stranica 9 od 395